Life status & exciting news

Min blog har de sidste par måneder båret lidt præg af en kvinde som har haft lidt ondt af sig selv. Jeg har ikke været igennem et breakup før, så det tog lidt pusten fra mig og jeg tænker derfor også at dette kapitel skal landes lidt herinde. Jeg har det godt igen. Det er rigtigt hvad folk siger om at hjertesorg pludseligt slipper taget i en, og så er man videre. Jeg er ikke længere vred eller ked af det, og det er en befrielse. Mennesker er lidt som legoklodser, og det handler om at finde den “klods” som passer til en. Sommetider finder man nogle som ikke passer til en, selvom man prøver at få det til at passe. Det betyder ikke at der er noget som helst galt med nogle af legoklodserne enkeltvis, men sammen fungerer de bare ikke. Vi burde nok bare have været venner, for vi var ret gode til at grine sammen.
Så over and out med dette lille livskapitel – det kommer ikke til at fylde mere herinde, da det ikke fylder for mig længere. <3

Dette efterår er vildt interessant og tangerer til at blive det bedste efterår so far. Om et par måneder sker der noget super spændende på blog – og instagram-fronten, og selvom jeg ikke vil sige så meget allerede, så indebære det en personlig agent, som skal hjælpe med at gøre det endnu mere spændende at følge med herinde, samt på Instagram.

Det går også super godt på jobbet og jeg nyder at cykle afsted hver morgen og ikke vide hvad den kommende dag bringer af interessante opgaver.
Det er dejligt at jeg med min stilling hos Carré formår at kunne flette mit Influencer-arbejde ind også. Der sker så mange spændende ting på karriere-fronten og hver dag når jeg står op er jeg spændt på hvad dagen bringer! <3

Men I skal virkelig holde jer opdateret her på bloggen samt på Instagram, for om et par måneder sker der super sjove ting! Stay tuned. 😉
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Caro 14. oktober 201821:26

    Du er sej! Kram ❤️

Leave a Comment