Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Når man kaster sin kærlighed på en frakke

Denne frakke fra Munthe er blevet en ultimativ favorit. Den passer perfekt til min ellers meget minimalistiske stil, da den kan løfte ethvert look og gøre det mere interessant. Det er også en af de frakker jeg har fået allerflest forespørgelser på hvor er fra, og derfor tænker jeg også at et indlæg til ære for denne smukke frakke var på sin plads.

Munthe laver simpelthen det smukkeste design og jeg glæder mig altid helt vildt til at se, hvad de finder på næste gang. Denne frakke bliver i hvert fald hængende i skabet igennem flere årtier (håber jeg!) for den vil være mega nice, også når jeg rammer 40’erne. 😉

Køb frakken her
Skoene er fra Flattered, jeans fra Toteme og skjorte fra Malene Hocke
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment