Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Oslo tur/retur

Jacket: BA&SH // Shirt: Palmer Harding // Shoes: ATP Atelier

For et par uger siden var jeg i Oslo med arbejdet, hvor vi holdt et event for de Norske bloggere. Vi præsenterede den helt nye Carré-kollektion som hedder ‘Rainbow rings’. Den er fyldt med smukke ørestikker og ringe i 10 og 18 Karat guld, med smukke ædelsten som fokus i hver enkelt ring/ørestik. På billedet ovenover har jeg tre ringe på fra kollektionen. Mega smuk kollektion og jeg har selv bestilt en ring fra den, som jeg glæder mig til at vise jer. 😉

På turen til oslo havde jeg overstående outfit på. Skoene viste sig at være lidt hidsige at traske rundt i en hel dag, men så er den lektie også lært.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment