Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

BIG NEWS // Im moving out

Det er et overdrevet dejligt efterår og jeg svæver lidt på en blød og fluffy sky. Dette efterår har gået med at blive mere og mere desperat efter at komme ud af mors og fars trygge rammer og stå på egne ben. Især bruddet med min eks gav mig et stort behov for at der skulle ske noget nyt og at jeg skulle føle at jeg bevægede mig imod noget bedre. Og så dukkede der en lejlighed op. En lejlighed midt i hjertet af København K. En lejlighed i den gade hvor min mor og far mødte hinanden første gang. <3

Så fra 2. Januar flytter jeg altså i egen lejlighed, og jeg glæder mig så meget til at indrette på alle de 51 kvadratmeter. 😉 Jeg er sikker på at indretning kommer til at fylde mere inde på bloggen nu, hvor jeg skal til at lave mit eget lille hjem.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Petrea 13. november 201812:46

    Wow, stort tillykke Alberte! Hvor er det fantastisk.

  • Charlotte 14. november 201821:14

    Dejlig nyhed. Glæder mig til at følge med i processen.

Leave a Comment