Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Som et vinterbad

Dress: Ganni

At tage overstående billeder udenfor var noglelunde samme oplevelse som at tage et vinterbad. I hvert fald hvordan jeg forestiller mig at vinterbadning føles, for jeg har aldrig prøvet det. Min fine kjole fra Ganni er simpelthen så smuk og jeg elsker den højt, men den er så massivt tynd at jeg ligeså godt kunne have gået ud, unden noget på overkroppen.

Jeg tænker iøvrigt snart at anskaffe mig nogle vanter som man trykke på Iphone-skærmen med. Jeg er nemlig en lille smule træt af at mine hænder er ved at fryse til is, hver gang jeg gerne vil skifte sang på Spotify.

Det var  nok brok for denne gang. Jeg er i hvert fald super glad for Ganni kjolen. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment