Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Dagens Carré hånd

Der er blevet vist rigtig meget interesse i alle de smykker som jeg viser jer fra mit arbejde hos Carré. Jeg arbejder som mange af jer ved i virksomheden Carré Jewellery. Jeg har altid været rigtig glad for Carrés smykker, så det var lidt en drøm der gik i opfyldelse da jeg fik job på deres hovedkontor. Jeg er hver dag iført skønne smykker fra mærket, og derfor tænkte jeg at det var oplagt at lave en lille føljeton herinde, hvor jeg linker til de skønne smykker.

I sidste uge startede jeg dagen ud med at lave mig en kop te, og så nuppede jeg lige et hurtigt ufiltreret billede af min hånd. Den lille ring med den grønne sten er en Rainbow Ring fra vores kollektion ‘The Rainbow’. Shop Rainbow ringene her

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Louise Kramer 17. januar 201910:03

    Det armbånd du har på her, hvor mon det er fra? Ligner ikke lige umiddelbart carré? og det er jeg pænt forelsket i:)

Leave a Comment