Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

At have to jobs på én gang

Jeg elsker at jeg har fundet et deltidsjob i branchen, så jeg kan have begge mine jobs på én gang. Der er nemlig ikke nogle af delene jeg har lyst til at undværer. Jeg tænker sommetider over hvad der ville ske med bloggen hvis jeg skulle ud og have et fuldtidsjob og lige nu, så tror jeg faktisk at det ville gøre bloggen rigtig svær at køre. Jeg har rigtig svært ved at have mange bolde i luften, og jeg tror simpelthen ikke at jeg ville kunne rumme så mange indtryk og forskellige arbejdsopgaver.

Nu til noget med nogle outfits. 😉 Forleden var jeg iført dette skønne outfit. Strikken fra Minus er blevet en favorit, efter at jeg var oppe og hente den ved Devote Agency. Den er vildt fin til min mørkeblå blazer, og så elsker jeg at den lyser lidt op her i vinterkulden.

Strikken fra Minus kan købes her

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment