Christmas wishes 2018

Carré pendant // Balenciaga knit // Balenciaga shoes // Kyoto Tango bracelets //Skultuna candle holder

Julen nærmer sig med hastige skridt og i år er jeg for første gang i flere år ikke i tvivl om hvad jeg ønsker mig i julegave. I år er nemlig sidste juleaften hjemme hos mor og far inden at jeg 2. Januar rykker ind i min nye lejlighed. Derfor er mange af mine ønsker relateret til det nye hjem. Blandt andet ønsker jeg mig den smukke lysestage fra Skultuna, som jeg har kigget på igennem et helt år. Den vil være perfekt på stue eller spisebordet.

Derudover ønsker jeg mig naturligvis et lækkert vedhæng fra Carré. Det har jeg gået og kigget på så mange gange på arbejdet efterhånden, og det er jeg nødt til snart at få til at pryde min hals.

Mit største ønske er nok de fine sko fra Balenciaga. Ja, jeg er jo kun en simpel kvinde. 😉

Hvad ønsker I jer i år?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment