Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Søndags gåtur

I Søndags var jeg ude og gå en god lang tur i mine nye støvler fra Sorel. Når det kommer til påklædning så tror jeg efterhånden at jeg er ved at være blevet voksen. Jeg elsker at gå godt klædt, men jeg elsker endnu mere at gå praktisk klædt. Et par gode solide støvler med fór er simpelthen et must-have og man føler sig simpelthen så tilpas i et par gode støvler. Sammen med støvlerne var jeg iført min frakke fra Saks Potts. Den får mig virkelig varm og beskyttet igennem vintermånederne.

Har I et par gode vinterstøvler, som holder fusserne varme? 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment