Bliver man kuldskær med alderen?

Det er blevet hundekoldt udenfor, og jeg kan ligeså godt sige det som det er – jeg kan simpelthen ikke holde til at tage outfitbilleder udenfor. Engang var jeg den slags type som kunne stå med en tynd mavebluse udenfor i minusgrader, bare for at få taget et godt billede – og det er jeg bare SLET ikke nu. Jeg kan med nød og næppe tage et hurtigt billede, hvis jeg er iført sweater og en tynd jakke, men ellers er det ikke muligt for mig. Bliver man mere kuldskær når man bliver ældre, eller bliver man bare mindre villig til at udsætte sig selv for pinsler?

Nå, men for en måned siden tog min veninde Sofie disse billeder af mig. Bukserne er fra Envii og jakken er fra BA&SH. Jakken er så lækker, og jeg glæder mig sygt meget til at det bliver en kende varmere, så jeg kan gå med den hele tiden. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment