Scoop Models julefest

Alberte Whitta, iført glimmerkjole fra Nelly

Alberte Whitta er iført glimmerkjole fra Nelly. På vej til Scoop Models julefest.

Igår lå jeg i sengen næsten hele dagen, og ligeså meget som jeg hader at ligge og være ynkelig en hel dag, ligeså meget havde jeg intet valg, for jeg havde en lidt for god aften i Lørdags, og jeg blev virkelig fuld. Scoop Models holdt julefest og for første gang var jeg inviteret, da jeg jo har en agent fra Scoop som sidder og varetager mine sponsorerede posts på bloggen og Instagram. Det var vildt sjovt, selvom jeg ikke rigtigt har et overblik over hvordan jeg opførte mig, og at jeg bare krydser fingre for at jeg var sød. 😉

Jeg var iført Nelly fra top til tå.
De smukke støvler er fra Nellys eget mærke og kan købes lige her & øreringene har jeg fundet i en vildt smuk lyserød version, som jeg virkelig overvejer at klikke hjem også. De er så fine og festlige. Kjolen er en ny favorit og kan købes her.

Hvad synes I om mit look? <3

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment