Let’s talk // Mit næste forhold

I skrivende stund er det onsdag aften. Ikke når dette blogpost bliver udgivet, men imens jeg sidder med en kop te ved min side og lidt svag skrivemusik i ørene.

Jeg er single, og jeg er ikke typen som nyder at være single. Jo, jeg nyder da tilværelsen som single, men hvis nogle spurgte mig:” Hvad vil du helst? Være forelsket, eller ikke være forelsket?” – Så ville jeg til hver en tid vælge forelskelse, hvis det er gensidigt, vel at mærke.

Man skal ikke være i et forhold bare for at være i et forhold, og jeg er også stoppet med at jagte efter det – som jeg nok lidt forsøgte at gøre på et tidspunkt. Nu har jeg fundet lidt en ro i det. Det betyder dog ikke at jeg ikke gør mig nogle tanker om mit næste forhold. Jeg tror det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om hvordan man vil være i sit næste forhold. At bruge sin single-tilværelse til at reflekterer over hvordan man kan blive en endnu bedre version af sig selv i fremtiden. Men selvfølgelig også at lære hvor ens grænser går, og hvad man ikke vil gå med til i et forhold. Foreksempel vil jeg i mit næste forhold ikke gide at skulle opleve at min kæreste pludseligt får pop-up beskeder fra Tinder, eller liker store numser og bryster på Instagram, samt får enormt mange snapchat-beskeder fra tidligere flirts. Det vil nogle fyre mene er at gå i for små sko, men det er en grænse jeg har, da jeg simpelthen får ondt i maven over det, og jeg synes det er enormt vigtigt at kunne sætte grænser, så længe man i det store billede er rummelig og giver plads.

Jeg vil også gerne blive bedre til at elske mig selv. Det fine motto:” man skal elske sig selv, før andre kan gøre det” er jeg ikke super meget fan af. Jeg synes det er et lidt hårdt statement at man er uelskelig, hvis man ikke elsker sig selv, for ingen gider jo at være uelskelig og især ikke mennesker som ikke er i stand til at gøre det selv. Det er også noget vrøvl. Jeg har da elsket mennesker som ikke har elsket sig selv. Det er hårdt at elske sådan et menneske, for det gør ondt at se på, men det er ikke umuligt. Sommetider er det også de svagheder vi har som mennesker, som giver os styrke på et andet område.

Mit lille mindreværd er f.eks. også noget af dét som har gjort at jeg er blevet god til at forstå sårbarhed. Min forståelse for at livet kan give knups og at vi mennesker har brug for at være sammen og ikke alene, den tror jeg kan bringe mig rigtig langt i livet.

Og jeg tror at en mand der bliver forelsket i mig, kan se at selvom min usikkerhed og forvirring ikke er super sexet, så kan den bringe sider frem som får ham til at holde af mig.

Det her er én af de indlæg som ikke rigtigt har en fin afrunding eller slutning, selvom jeg godt kan lide at kunne binde en lille sløjfe om historien. Men sådan er de tanker ofte, som man sidder med om aftenen når man nyder en kop te.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 21. december 201812:58

    Det kan godt være du er usikker, men du er da helt vildt stærk, at kunne skrive og reflektere sådan. Den mand du finder får en klog og sød kæreste.

Leave a Comment