Pakker mit liv i flyttekasser

Skirt: Envii // Shirt: Vintage // Bag: Vintage // Shoes: Gardenia Copenhagen

Imorgen flytter jeg ind i min nye lejlighed i København K. Igår og idag bliver der pakket ned og det er ret vildt at opleve hvor meget man har samlet sammen igennem 22 år. Jeg har sække fyldt med køkkengrej, bøger, sko, skønhedsprodukter og alt muligt andet Især bøger fylder faktisk en større del end jeg havde troet.

Jeg glæder mig så meget til at flytte ind i lejligheden og gøre den personlig og hyggelig. Jeg glæder mig til at få hængt de gardiner op som jeg har købt. Det ene gardin har et flot prikket mønster og det andet gardin er ferskenfarvet og det vil helt klart skabe noget kant og personlighed til indretningen.

Jeg skal nok lave en house tour, når jeg er helt på plads i den nye lejlighed. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Laura 26. december 201811:20

    Glæder mig virkelig til at følge med på boligfronten! <3

  • Tina 26. december 201811:57

    Glædelig 2.juledag og pakke glæde:-)
    Og tillykke med ny lejlighed, det bliver dejligt for dig:-)
    Glæder mig til at se dig indrettet!

Leave a Comment