En helt frisk start

Jeg har glædet mig til denne dag i flere måneder. Idag flytter jeg nemlig ind i min lejlighed i Sankt Peders Stræde i København K. Der skal jeg formegentligt bruge de næste 3-4-5 år, hvis alt går vel. Jeg kan i hvert fald frit boltre mig på de 51 kvadratmeter.

Det er så perfekt at flytte i juledagene. Det er skønt at kunne have tid til flytningen, så det ikke kolliderer med lange arbejdsdage. Der sker rigtig mange spændende ting hos Carré i det nye år, så det vil jeg gerne kunne fordybe mig 100 % i, uden at skulle have en flytning hængende over hovedet. Det bliver dog i Januar at jeg skal igang med at male vægge, så der kommer da et par projekter jeg ikke skal sidde med her i December.

Jeg checker ind på bloggen når jeg er på plads i lejligheden, og så bliver det altså et blogindlæg skrevet fra min nye stue, med udsigt til de romantiske gamle københavnske facader på den anden side af gaden. Nøj hvor jeg glæder mig til dette nye kapitel. <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Charlotte 27. december 201819:48

    Hvor er det bare spændende. Glæder mig til at følge med ☺️

  • Laura Denis 28. december 201811:19

    Ej hvor lyder det bare dejligt! Jeg skal også til at flytte, så kender spændingen 😉

Leave a Comment