Balenciaga knifes

Processed with VSCO with fp1 preset

Hermed de første outfitbilleder iført mine nye uforskammet lækre Balenciaga knife pumps, som jeg fik i julegave af mine fantastiske forældre. De her sko har jeg sukket efter så længe, og den mørkeblå farve er så elegant og smuk. Jeg tror virkelig aldrig at jeg har haft et par så smukke sko før.

Til skoene har jeg på overstående billede iført mig jeans fra Blanche, blazer fra ARKET og taske fra Gabriela Hearst. Øreringene er fra Nelly og kan købes her

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline Tychsen 28. december 201820:23

    Wauw!! Hvor er de fantastiske!!!?

  • Laura 28. december 201820:34

    Hej Alberte,

    Kunne du lave et indlæg om bøger, du gerne vil anbefale videre og bøger, du godt kunne tænke dig at læse?

Leave a Comment