Ting jeg har lært i 2018

2019 er startet, og jeg har holdt 3 velfortjente feriedage fra bloggen, for at komme på plads i min nye lejlighed og for at samle energi. Idag starter jeg nemlig på arbejdet igen. Heldigvis bliver det et vildt spændende forår på arbejdet, så det skal nok blive godt!

Idag vil jeg gøre status over 2018, ved at lave en liste med ting jeg har lært i 2018.

LYT TIL DIN MAVEFORNEMMELSE
Hvis jeg havde lyttet mere til min mavefornemmelse i starten af året, så var jeg med sikkerhed ikke endt med at blive såret. Det er så vigtigt at man ikke kommer til at overskride sine egne grænser i et forsøg på at gøre andre glade, eller for at få dem til at blive i ens liv.

DU BLIVER GLAD IGEN
Du bliver glad igen efter et hårdt breakup. Det tager lidt tid, men en dag slår det dig at du ikke vil have ham tilbage og så falder der en tung sten fra dit hjerte. Det kommer til at ske, så hold hovedet højt. <3

ET GODT ARBEJDE GIVER LIVSKVALITET
Jeg elsker mit arbejde. Jeg elsker mine kollegaer og jeg elsker at gøre nytte. Det har udviklet mig enormt meget som menneske at få mit job hos Carré og jeg har virkelig fået en helt ny selvtillid jeg ikke havde før.

DET ER KUN DIG DER SÆTTER BEGRÆNSNINGER
Jeg har lært at være endnu mere modig og trodse min nervøsitet. Det har gjort mig til et meget gladere og friere menneske at kaste mig ud i tingene og ikke så tænke så meget. Det er kun dig som kan forme dit liv, så du er nødt til at tage første skridt og langsomt bevæge dig over til andet skridt.

DEN RIGTIGE FYR TAGER DIG SOM DU ER
Jeg har forsøgt at lave om på mig selv for at passe til en fyr, og er alligevel endt med at skuffe i sidste ende. Ligeså langsomt er det gået op for mig at den rigtige fyr syntes at mit fjollede, klodsede, overtænkende væsen, som altid sætter sig ned og tager sko på, er det mest charmerende noglesinde.

HVIS DU ER KED AF DET SÅ KIG OP I UNIVERSET
De gange jeg har været ked af det, så har det været en stor trøst for mig at kigge op i himlen. Det har ligesom sat nogle ting i perspektiv. Jeg er bare et lille menneske, og selvom mine følelser virker enormt store og vigtige indeni mig, så er de ingenting i det store universelle billede. Vi er små og vi skal nok klare de knubs vi bliver udsat for.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

 • Tina 2. januar 201912:03

  Rigtig godt 2019!
  God dag på job 🙂
  At kigge op i himlen er en god idé, vil jeg prøve.
  Få det bedste ud af 2019 🙂

 • Tobi 2. januar 201913:35

  Og jeg, som troede, at jeg var en af de eneste, som altid sætter mig ned og tager sko på, haha

  Det lyder som nogle vigtige livslektioner, du har lært i år. Især den sidste 🙂

Leave a Comment