Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mit nye kaffe stamsted

I weekenden fandt jeg mit nye stamsted. Det ligger ét minut fra min bopæl og de har de lækreste crossainter og en meget velsmagende latte. Jeg besøgte cafeen sammen med min dejlige veninde Nanna og vi fik en snak om alt og ingenting. Den mest perfekte måde at bruge lørdagen er i venindernes selskab. Jeg kender ikke til noget bedre, og man er simpelthen så fyldt op med energi når man kommer hjem til sig selv igen.

Cafeen hedder forøvrigt The Livingroom og ligger på Larsbjørnsstræde i København K. På cafeen har de pejs, så det er helt perfekt og cozy om vinteren.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 8. januar 201915:18

    Jeg vil med derhen.

Leave a Comment