Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Friday night out // wanna wear

Indeholder affilliate links

Arket dress // Rejina Pyo coat // Ganni bag // Byredo perfume // Flattered shoes

Idag skal jeg i byen med min gode veninde Marie, og jeg glæder mig så meget til at komme ud og svinge træbenet! Vi starter med en god middag, derefter en tur i teater og så skal vi videre ud på coctailbar bagefter. Til en aften i byen drømmer jeg om at iføre mig overstående outfit. Især den smukke skjortekjole crusher jeg helt vildt meget på i øjeblikket, og den skal nok ende med at blive min. Til outfittet vil jeg tage min Blanche parfume fra Byredo på. Den parfume er simpelthen så velduftende og efter at jeg har købt den er det blevet lidt min signaturduft.

Hvad synes I om mit fredags-look?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment