Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Fashion week talk & throwback

Om 10 dage bliver modeugen skudt igang og det betyder at hele modebranchen samles om at tage det første kig på Autumn Winter 2019 kollektionen. Det er egentlig praktisk nok at det er lidt køligt udenfor når man kigger på de vinterfrakker som er aktuelle til den vinter der kommer, når sommeren 2019 er overstået. Jeg synes det er så svært at kigge på varmt tøj når man kamp-sveder, eller sommertøj når man hundefryser.

Jeg vil endnu engang have et propfyldt skema til modeugen og regner med at komme til næsten alle shows, så I skal selvfølgelig huske at følge med på instagram (@Albertewhitta) hvor jeg vil tage jer med på hele turen og opdaterer med stories og opslag af mine outfits.

Ovenover har jeg samlet nogle af mine tidligere outfits, taget af forskellige dygtige streetstyle fotografer, som har fundet mit tøj interessant.
Jeg skal endnu engang følges med min dejlige Marie Hindkær som udover at være min veninde også er et stort forbillede for mig, så jeg glæder mig vildt meget!

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment