Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Bloggens nye layout

Jeg har snart været selvstændig med bloggen i et par måneder, og jeg synes det er på tide at skrive lidt om det fantastiske bloglayout som den “nye blog” har fået. Jeg teamede nemlig op med sejeste Bryndis Thorsteindottir som hjalp mig med at få alle mine tanker 0m bloggens layout eksekveret. Jeg er nemlig noget af det mest utekniske der findes.

Udover layout så er Bryndis også sindssygt dygtig til at tage billeder og overstående billeder er taget af hende. På sociale medier går Bryndis under navnet @Thestreetland hvor hun viser sine smukke streetstylebilleder. Bryndis er altid ude og skyde billeder til modeugen, så man kan få sig masser af inspiration til nye tendenser, hvis man holder øje på hendes profil.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anna 24. januar 201919:51

    Dit nye layout er blevet så fint <3

Leave a Comment