Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Weekly update // Bredbåndsmand og events

Jeg har været oppe siden klokken syv imorges. Jeg skal egentlig først noget klokken tre, men manden som skal fixe mit bredbånd gav mig besked på at han ville komme imellem 7:30 og 12, så jeg har hygget mig med at være umanerligt træt og dvask, imens jeg har ventet på at han ville ringe på dørtelefonen.

Jeg skal til et event senere idag, som jeg glæder mig helt vildt meget til! Freja Wewer inviterer på præsentation af sin nye kollektion i samarbejde med Envii, og jeg glæder mig vildt meget til at se kollektionen i virkeligheden. Udfra sneak peeks ser den helt vildt flot ud! <3

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment