Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mine fantastiske Carré ringe

Jeg har altid haft et godt øje til Carré og inden jeg fik job hos Carré havde jeg allerede en skøn samling af smykker derfra. Siden jeg startede er den samling kun vokset sig meget større, og disse to ringe er nogle af de nyeste investeringer derfra. Jeg elsker at style ringene sammen og de passer til alt mit skønne tøj. Den lille ring overvejer jeg at købe med en mørkegrøn sten også, så  jeg får endnu flere skønne grønne nuancer og mixe med hinanden.

Den store ring kan købes her, og den lille ring kan købes her

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment