Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Monday’s wanna wear // Easy and simple

Jeans: Arket // Shirt: Arket // Hair clips: Jennifer Behr // Shoes: Arket // Bag: Marni

Det er mandag og det betyder en ny uge på arbejdet. Jeg drømmer idag om at iføre  mig et helt simpelt og casual arbejdsoutfit, som man bare kan slappe af i. Jeg er stadig ret træt ovenpå en lang modeuge og derfor orker jeg i disse dage ikke at gøre specielt meget ud af mine outfits om morgenen. Derfor bliver det mest jeans, en hvid t-shirt eller trøje, et par små hæle og en hårelastik eller en hårnål.

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment