Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Life update // syg med syg på

Mandag aften blev jeg desværre rigtig godt og grundigt sløj. Tirsdag eftermiddag viste det sig så at mandagens sløjhed var peanuts i forhold til hvordan jeg havde det der. Jeg var på arbejde i et par timer og så gik jeg hjem i seng, og så begyndte den intense kvalme, de ømme led, det dunkende hoved og den konstante løbende næse.

Jeg hader virkelig at være til besvær overfor andre og jeg er helt enormt pligtopfyldende, så det er så hårdt at føle man skuffer sit arbejde, sine veninder og sine kollegaer. Det er vel sådan et helt almindeligt voksen-problem at føle man ikke slår til?

Det er første gang at jeg ligger syg siden at jeg flyttede ud af mine forældres hus. Og allerede efter et par timer i min egen lejlighed kunne jeg godt se at det ikke var rart at være alene. Derfor kom verdens bedste far med bilen og hentede mig og nu ligger jeg med feber på mine forældres sofa og bliver forkælet med te, blomsterdråber, kleenex og hånd på panden når feberen er meget høj.

Please lad mig snart blive rask, så jeg kan have en skøn weekend med en masse mail-skriveri.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment