Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

My Copenhagen Fashion Week ride

De sidste to modeuger er jeg blevet uhyggeligt godt behandlet af både Scoop Models/Social, samt Jan Nygaard A/S, som har været så vildt søde begge sæsoner at låne deres seje biler ud. I denne omgang var det en smuk sort BMW vi blev kørt rundt i fra A til B og selvfølgelig var det en bil som havde alt. Selv en kop-holder til min te to-go var der indbygget. 😉

Især til vinter-modeugen er det guld værd at have en bil at sætte sig ind i imellem shows. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg i løbet af den uge små-løb ud til bilen, efter et smukt modeshow, for at komme ind og få varmen.

Nederste billede er fra i sommers hvor Jan Nygaard A/S også havde en bil til rådighed. Billedet minder mig om at jeg nok snart skal en tur til frisøren, for kortere hår er bare pænere til mig.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment