Husk at mærk efter …

Idag har jeg brugt morgenen på Rigshospitalet. Det har jeg, fordi jeg for en måned tilbage begyndte at bemærke en knude i mit bryst. Jeg tøvede ikke et sekund med at ringe til lægen og fik en tid samme dag. Lægen mærkede efter og sendte mig derefter videre til en undersøgelse på Rigshospitalet.

Jeg har tænkt rigtig meget på undersøgelsen de sidste par uger. Jeg har ikke været decideret bange, men jeg har alligevel tænkt over hvordan jeg skulle forholde mig hvis det viste sig at jeg var blevet syg. For netop i det sekund hvor man bliver ramt af sådan en sygdom, mister man jo alt kontrol i sit liv og i sin krop, og jeg kan ikke komme i tanke om noget mere væmmeligt end at miste kontrollen fra det ene sekund til det andet.

Efter en ultralydsscanning viste det sig heldigvis at det ikke var noget, men jeg blev rost for at have været opmærksom, og netop derfor tænkte jeg at jeg ville lave et blogindlæg om det, selvom det jo er lidt personligt. For det er så vigtigt at mærke efter på brystet regelmæssigt.

Jeg har helt naivt altid troet at brystkræft stort set kun ramte kvinder som er genetisk disponeret og kvinder over 40 år og det er kun et par år siden at jeg fandt ud af at det slet ikke forholder sig sådan. Så mærk efter ladies!

God fredag!
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment