Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Saturdays wanna wear

Low Classic blazer // Low Classic trousers // Alighieri earrings // Low Classic bag // Acne Studios sneakers

Indeholder reklamelinks // Min favorit beskæftigelse når jeg ligger syg er at drømme om alt det tøj som jeg ville købe, hvis jeg havde en lidt bedre økonomi. Jeg er netop blevet opmærksom på brandet ‘Low Classic’ som jeg fuldkommen har tabt mit hjerte til. Jeg elsker deres boxy suits og deres skønne tasker som er forholdsvis prisvenlige, hvis man er på jagt efter en luksus designertaske.

Idag skal jeg ligge og samle kræfter, så jeg kan blive helt rask. Det er nemlig en super genstridig influenza jeg har fået, og selvom jeg er i bedring, så er jeg utålmodig og synes det går alt for langsomt. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment