Copenhagen Fashion Week day 3

Under modeugen var jeg blandt andet iført jordens sejeste trenchcoat i hvid lak og efterfølgende har jeg fået en del forespørgseler på den, så jeg tænker at jeg lige vil dele den med jer. Det er nemlig sejeste Birgitte Herskind som har designet den, og den er helt perfekt til marts-april måned, hvor man ikke skal have de store tykke frakker på, men stadig skal pakke sig lidt ind.

Jeg havde sammensat trenchcoaten med min kjole fra Munthe, habitbukser, Balenciaga pumps og Bottega Veneta taske. Som et ekstra lille finish havde jeg taget den smukkeste guldkæde fra Carré på. Den er helt simpel og så er kæderne lidt større, så de får et råt og cool udtryk.

Hvad synes I om looket?
Frakken kan købes hos Birgitte Herskind snart.

Shop Carré halskæde her

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment