Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Wanna wear // One pair of shoes, two outfits

Indeholder reklamelinks

Anna Quan shirt // Low Classic trousers // Balenciaga tee // Max Mara skirt

Flattered shoes

Idag drømmer jeg om at iføre mig de flotteste hvide pumps fra Flattered. Jeg er helt vild med det lidt futuristiske look skoene får pga. den orange plastik-rem. Sammen med skoene ville jeg iføre mig en hvid skjorte og et par flotte hvide bukser. Hvis det var lidt varmere i vejret kunne jeg godt finde på at style dem med en gyldenbrun nederdel fra Max Mara og en cool statement t-shirt.

Hvad drømmer I om at have på idag?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment