Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

A business look

Arket knit // Arket blazer // Flattered slippers // Arket jeans // Timeless Pearly earrings // Arket bra

Idag skal jeg sidde på kontor hele dagen og taste en masse på computeren, så derfor er det mest passende look et office-look. Indbegrebet af et arbejds-outfit for mig er et par jeans og en blazer. Jeg synes en blazer giver et professionelt og sofistikeret udtryk og jeg kan godt lide at mit tøj signalerer at jeg er en person som har tjek på tingene når jeg er på arbejde. Det er som om at det får mig til at arbejde mere effektivt. Kender I til den følelse?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment