New hair & Lousiana

Sidste weekend var jeg et smut på Lousiana for et se den nye udstilling med Dea Trier Mørch. Dea Trier Mørch boede hele sit voksenliv i det hus hvor mine forældre bor i dag, så vi har et hjerteligt forhold til hendes kunst. Mine forældre har et par originale af hendes smykke billeder og det samme har jeg i min lejlighed. Hun laver de smukkeste og mest intense kærlighedsfulde billeder.

På turen luftede jeg mit nye smukke hår, som jeg har fået lavet hos Saco Copenhagen. Jeg er vild med at der er blevet taget en god sjat af længden, så det fremstår mere friskt og så det ikke bliver for tungt på mit lille feminine hoved. 😉

Hvad synes I om frisuren?

Bukserne er fra Storm & Marie, skoene er fra Golden Goose og vesten er en gammel sag fra COS. Jakken er min fars Mads Nørgaard og tasken er fra Marni.

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Laura 23. februar 201913:43

    Så fin! Er også vild med outfittet <3

  • Tanja 2. marts 201915:27

    Super fin ? Ved du hvad bukserne hedder?

Leave a Comment