Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Wanna wear // Five favorites

1) Toteme Coat // 2) Anni Lu Necklace // 3) Loewe Shirt // 4) Marni Bag // 5) Toteme Jeans

Indeholder reklamelinks // Idag står den på endnu en dag på jobbet og jeg drømmer om at iføre mig et smukt klassisk look med hvid skjorte, sort trenchcoat og et par velsiddende og pæne jeans. Især skjorten fra Loewe er jeg blevet helt vildt forelsket i. Jeg elsker at skjorten er så klassisk, men stadig har en finurlig detalje i form af de små kvaster som er broderet på ærmer og på midten af skjorten.

Hvad synes I om looket jeg drømmer om idag?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment