Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Min Bucket List – 20 mål og drømme

Jeg har lavet en liste over ting jeg gerne vil nå. Jeg har ikke nogle plan for hvornår tingene skal opnåes, men gerne så hurtigt som muligt, for livet er flygtigt og jeg ved ikke om jeg en dag ikke længere har muligheden for at opnå de her ting. Så det er med at komme igang!

Jeg planlægger at min Bucket List skal have en hulens masse punkter. Måske over 500 punkter og mål, men indtilvidere har jeg 20 punkter og dem vil jeg gerne dele med jer. Måske I har nogle mål og drømme selv, som I vil dele med mig? Det kunne være lidt sjovt hvis vi kunne inspirerer hinanden til ting vi skal have set, oplevet eller gjort! <3

1) Få malet og spartlet vægge i min lejlighed

2) Få revet væggen til stuen ned til stuen så den hænger sammen med gangen

3) Eje en Hilma Af Klint plakat

4) Få en mere klassisk og tidsløs garderobe

5) Få en kæreste som giver mig sommerfugle i maven

6) Se Nordlys

7) Nyd sommerferien hver eneste dag og smid bekymringer væk

8) Rejse til Paris igen

9) Rejse til Rom 

10) Rejse til New York

11) Mal gulvet i lejligheden hvidt

12) Skaf lærred og begynd at male med akrylfarver

13) Tag et Keramik-kursus

14) Bliv god til Photoshop

15) Tabe et par kilo

16) Gå i Fitness tre gange ugentligt

17) Lær at lave lasagne 

18) Lær at lave en god bearneise

19) Bliv holdt i hånden af en sød fyr i biografen 

20) Se det jødiske museum i Berlin

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

 • Viola Abel 10. marts 201911:16

  Dette er min bucket list lige i øjeblikket. Det er ikke så vigtigt for mig, hvor lang listen er. Den skal bare indeholde mine reelle ønsker og drømme, som jeg kan opnå.

  Prøve at bungy jumpe
  Prøve body suspension
  Få en tatovering
  Adoptere en (service)hund
  Vinterbade
  Bade nøgen i havet om natten
  Deltage i en demonstration, der er betydningsfuld for mig
  Bruge mine livsoplevelser og -erfaring på en konstruktiv måde – skrive en bog, holde et oplæg, deltage i en debat, medvirke i større projekter som kurser, et cetera.
  Barbere mig helt skaldet
  Rejse til:
  Norge
  Sverige
  Holland
  Skotland
  Irland
  England
  Tyskland (igen)
  Sydafrika
  New Zealand
  Azorerne

Leave a Comment