Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in // Nyt til garderoben

Lovechild 1979 dress // Toteme Trenchcoat

Jeg har gjort mig to nye lækre kvalitetskøb som vil kunne bo i min garderobe de næste fem år. Min nye forbruger-strategi går virkelig ud på at købe lidt, men godt, og det giver mig så meget ro i sjælen at have besluttet mig for at skære ned for det forbrug. Det er en lettelse ikke hele tiden at føle man skal have nyt tøj og skulle vise nyt tøj på Instagram. Jeg vil virkelig gerne promoverer en simplere og mere bæredygtig livsstil og primært købe tøj fra brands med en bæredygtig profil.

Jeg har skrevet lidt mere om en bæredygtig livsstil her.

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment