Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Monday Crush: Speed Hunters tees

Black Speed Hunters tee // Grey Speed Hunters sweatshirt // Grey Speed Hunters tee // Beige heels // Red Loewe bag // Gold Misho earrings

Balenciaga har lavet de sejeste t-shirts og sweatshirts som alle har det klassiske fan t-shirt-look. Jeg synes simpelthen de er så seje og jeg elsker det oversize mandlige fit. Sammen med den cool Balenciaga t-shirt ville jeg iføre mig en smuk rød taske fra Loewe, et par beige hæle og smukke guld øreringe.

Hvad synes I om Speed Hunters t-shirten?

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment