Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Når fotoskydning er en udfordring

Dress: ARKET

Søndag var en fantastisk hyggelig dag i selskab med en af mine favorit mennesker (Marie Hindkær). Vi skulle ud og tage lidt billeder, da weekenden jo virkelig er det helt perfekte tidspunkt at få taget dem, så det ikke bliver besværliggjort af jobs og arbejde.

Vi aftalte at skulle mødes klokken 14 ved det Kongelige teater. Jeg tager cyklen fra min lejlighed klokken 13:45 og cykler hele vejen til det Kongelige teater i høj solskin. Nærmest samtidig med at jeg får drejet nøglen om på min cykel og får den låst ved teateret, så begynder regnen at sile ned. Ikke bare regn, men også hagl. Marie som er bosat tættere på kan komme dertil meget hurtigere, så hun er ikke nået at komme ud af sit hjem, og vil vente til regnen stopper. Jeg stiller mig under et halvtag og venter på at regnen stopper. Ti minutter. Et kvarter. Regnen fortsætter. Tyve Minutter.

Vi bliver enige om at droppe det og jeg cykler afsted hjem til mine forældre, som jeg skal spise hos om aftenen. Da jeg når halvvejs på turen til mine forældre så klare det op. En halv time efter vores oprindelige aftale. Derfra får jeg kontakt til Marie som er gået ned for at købe bleer til sit barn, og vi bliver enige om at mødes ved hendes hjemmeadresse, så vi kan nå at få skudt billederne i en fart, inden regnen måske skulle begynde igen.

Vi mødes ved hendes hjemmeadresse og vi får skudt et par billeder. Da vi er i fuld gang med billederne begynder det at regne endnu engang, men vi når gudskelov at få billederne færdige.

Resultatet er billederne ovenover.
Ja, og så siger folk at det ikke er hårdt at være influencer og blogger. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment