Life-update // TRAVLT, TRAVLT, TRAVLT

Jeg er nok lidt den slags type som bliver lidt træt når karierrekvinder snakker om hvor travlt de har. Det er ikke bestræbelsesværdigt at have travlt. Det er bestræbelsesværdigt at udrette noget, men det kan man også sagtens gøre uden at have lynende travlt.

Når det er sagt, så har denne uge faktisk været så travl at jeg i flere dage ikke har kunne få lavet blogindlæg – og så er det altså ekstraordinært, for jeg misser sjældent at poste noget herinde. Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk at jeg er ret god til at opdaterer herinde. Det er sommetider lidt sindssygt at tænke på, at jeg har opdateret så meget om mit liv igennem seks år. Der er godt nok meget der er dokumenteret.

Jeg har i denne uge haft travlt med at holde blogger-event i Aarhus sammen med mit arbejde hos Carré. Der havde vi linet op med mexicansk mad fra Vaca og coctails fra Original Tender. Totalt guf!

Derudover har jeg også været på arbejde og holdt møder med influencers, og så har jeg fået taget billeder til Instagram, givet interview i telefonen, samt deltaget til et event i butikken Leah Maria, hvor der blev serveret østers og champagne. Jeg havde den hyggeligste aften i selskab med Marie.

I aften skal jeg til fest, og så slutter ugens voldsomme skema ellers.

Har I haft en dejlig uge? <3

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment