Life lately // Kørekort, landidyl og København

Det er snart en sjældenhed at jeg opdaterer herinde på domænet. Det kommer stadig over mig i perioder, at jeg gerne vil skrive og opdaterer om løst og fast herinde, men desværre suser dagene bare forbi. Jeg savner sommetider stadig dengang hvor det var en daglig rutine at lægge noget op, men på den anden side er det også en frihed ikke at skulle placerer sig foran computeren, hvis ikke det føles rigtigt.

I skrivende stund sidder jeg på bænken min kæreste har bygget, drikker en kop te og skal snart igang med at læse teori. Jeg er nemlig begyndt at tage kørekort. Jeg har egentlig aldrig troet at jeg skulle tage kørekort, men så fandt jeg en kæreste som bor på landet, og jeg er mere eller mindre flyttet herned og derfor er det alfa omega at have en bil, for at kunne komme frem og tilbage.

Jeg pendler lige nu imellem København og midtsjælland i tog, og det fungerer også fint, men det er  lidt trættende i længden, så nu skal kørekortet altså i hus.

Jeg havde min første køretime igår, og det gik faktisk ganske glimrende, selvom jeg var super nervøs inden, da jeg havde kørt fuldkommen elendigt på manøvrerbanen ugen forinden.

Jeg er lige nu sommerferie, da jeg har færdiggjort mine to fag på HF Enkeltfag. Jeg endte med et 12-tal både i Psykologi og Dansk, og jeg er lykkelig for at vi i år fik årskarakterer, for jeg tror at min præstation er bedre i det lange løb, end til en enkelt eksamen.

Som en lille tillykke-med-et-godt-skoleår har jeg købt et par flotte Isabel Marant loafers til mig selv. Jeg er helt forelsket i dem, og de er perfekte til et par blue jeans, eller en sort sommerkjole.

Loafersne kan købes her

Nyder I sommeren? Jeg håber stadig der er et par stykker som læser med, for jeg er ikke helt færdig med at blogge endnu. 😉

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ida 11. juni 20209:39

    Det er så vildt at følge dit liv, tak fordi du deler. Hvad laver du ellers på landet?

  • Martha 11. juni 20209:40

    Er din kæreste landmand?

Leave a Comment