BRACEFACE!

Hej dejlige typer! 
Idag har været en rigtig hektisk dag. Af flere grunde.
Jeg har fået bøjle på, hvilket i nok også kan se på billederne foroven. Det sidste billede er måske til vildledende, men det er sådan min mund er kommet til at se ud, fordi bøjlen skubber min overlæbe frem.

Det gjorde slet ikke ondt, og jeg ved ikke om jeg blev skuffet eller lettet. Jeg har forberedt mig mentalt på at skulle være stærk og være sej, men der var ingen grund til at være stærk – for det var Piece of fucking cake.

Så har jeg også været til Dansk-prøve idag, og jeg kom hjem med et 12-tal! Det var egentlig et underligt senarie, da jeg kom ind for at høre min karakter.
Jeg har været meget ved siden af mig selv hele weekenden, fordi jeg ligesom har brugt min tid på at forberede mig mentalt på bøjledagen – og selvfølgelig var det også bøjlen som var i mine tanker da jeg fik min karakter. Derfor gik det ikke rigtigt op for mig at jeg havde fået et 12-tal, og først efter et minut eller noget begyndte jeg at juble.

Hvordan har i det?
KNUS WHITTA.

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Rebekka 11. september 201218:22

  Tillykke med 12-tallet! Og din bøjle klæder dig rigtig godt. 😀 <3

 • Celery 11. september 201218:34

  Jeg har set din blog før, og jeg synes du var utrolig smuk, dog kunne jeg ikke lide dine tænder – Jeg tror du bliver helt vidunderlig smuk, når den har rettet dine tænder ud og blevet taget af! Held og lykke med den<3

  ikkeeksisterende.blogspot.com
  Det ville betyde rigtig meget for mig, hvis du gider at tjekke min blog ud også?

 • Nadja 12. september 201217:11

  Du ser sød ud med bøjlen på! 🙂
  Og tilykke med dit tolvtal. <3

 • Michelle Bentzen 14. september 201213:21

  Hvor er du smuk! og dejlig blog!
  Jeg håber du vil tjekke min blog ud og evt. Deltage i min give away? http://www.michellebentzen.bloggersdelight.dk

 • Signe 20. september 201218:03

  Tillykke med tolvtallet, og bøjle klæder dig. 🙂

 • Charlotte Johansen 4. oktober 201218:43

  Jeg elsker det din bøjle gør ved din mund, den for dig til at se så dejlig uskyldig ud når du så har lukket mund!:)<3

  Elsker din blog Alberte du er virkelig god:)

Leave a Comment