Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in – ZARA!

Nu har jeg vært i fields med min mor.

Det var super hyggeligt, og jeg fik storshoppet.

Vi gik i butikker, og til sidst spiste vi Nachos på en cafe som hedder… Nachos – så det giver lidt sig selv. 
Jeg fik købt en masse ting, blandt andet den her meeeeega lækre jakke fra ZARA, som simpelthen kaldte på mig. Jeg har længe set efter en jakke som denne, og den her var perfekt! Det er længe siden at jeg har været så høj over et nyt køb.
Så var der en læser som genkendte mig, og det var selvfølgelig også super sjovt. Det er altid dejligt at se nogle af de fantastiske læsere som bruger tid på at læse om mit liv!! 
Jeg fik som sagt også købt en masse andet, men det må i vente med at se.
I morgen smutter jeg til Aarhus, og det glæder jeg mig rigtig meget til. 
KNUS WHITTA.

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Nadja 16. oktober 201216:13

  Bryder mig ikke rigtigt om jakken – den er lidt underlig… Men hver sin smag, ikke? 🙂
  Du ser rigtig sød ud på billederne – og turen lyder hyggelig! 🙂

 • Laura 16. oktober 201217:31

  Ej, var du i field's? 😮 Bor sådan mindre end en kilometer der fra. Fed jakke!

 • Beate Vang 17. oktober 201222:15

  Denne jakke er den første ting, du har blogget om/købt, som jeg ikke bryder mig så meget om! Men jeg synes alligevel at det er fedt, at du er (lidt?) ligeglad med andres meninger, og bare går i det du synes er fedt! 😀

Leave a Comment