Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Wednesday outfit!

Det var en kort skoledag for mig.
Jeg er stadig syg, så jeg måtte tage hjem rimelig hurtigt efter at jeg var kommet. 
Jeg føler mig virkelig presset ved at skulle have karakterer.
Jeg har hørt at de bedømmer på ens fravær, så jeg vil helst være i skole hver dag. 
Nu skal jeg pleje mig selv idag, og så krydser jeg fingre for at jeg er rigtig rask i morgen. 
Dog har jeg et meget lavt immunforsvar, og det er bestemt ikke sjovt. Jeg går glip af så mange ting, som jeg gerne vil være en del af!
Nå, men det her outfit har jeg på idag.
Hvad syntes i om det?
KNUS WHITTA. 

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Victoria 24. oktober 201214:03

  Hvis det er halsbetændelse kan du snakke eller overveje med dine forældre om at få fjernet dine mandler. for 3 år siden var jeg syg heletiden og den længste pause jeg havde uden sygsom var 10 dage…

 • Olivia 24. oktober 201217:18

  Victoria: Jeg har faktisk ondt i halsen all the time. Hver eneste gang jeg er syg (mindst en gang om måneden ca.) så har jeg ondt i halsen. Jeg har overvejet at få fjernet mine mandler, men jeg ved ikke rigtig om jeg tør. Jeg har hørt at det gør utrolig ondt.

  Jeg er desværre også syg altid, det er rigtigt irriternede med lavt immunforsvar.

 • Victoria 24. oktober 201220:25

  Olivia: du må spise massere af is, og det slanker også…Det er ikke så slemt, smerten er meget hurtigt væk

 • Natasja Jørgensen 25. oktober 201221:55

  Det er virkelig et fedt outfit. Kan godt lide din taske, skoene og nederdelen! 🙂

  Kys – Creatrixia.blogspot.dk

 • M U U H 1. november 201211:03

  Åh, jeg kender det! Jeg har også et lavere immunforsvar og det betyder også at jeg er syg hele tiden. Det er virkelig ærgerligt for man vil jo egentlig gerne være i skole og lære noget istedet for bare at ligge og tilsidst blive en lille indsunket rosin.
  God bedring!
  – btw, elsker jeg tasken og halskæden!

Leave a Comment