Et lille knæk…

Der vil ikke komme mange af disse indlæg, men jeg har bare brug for at komme ud med tingene, og det er vel det man skal bruge en blog til.
Jeg har ikke fået biletter til 1D-koncerten. Det er virkelig hårdt, da One Direction er mine største nulevende idoler. 
De har gjort noget specielt ved mig siden jeg opdagede dem. 

Jeg fik ikke biletter, og det er simpelthen forfærdeligt.

Jeg fik det atvide imens jeg var i skole, og begyndte at græde, da jeg var kommet mig over chokket. 

Jeg måtte tage hjem, og det var min lærer bestemt ikke glad for.

Hun har aldrig haft et stort idol, og ved derfor ikke hvor svært det kan være.

Hun ved ikke hvordan man simpelthen kan føle at man lever og ånder for et idol.

Hun blev ret sur på mig, og det syntes jeg er det værste. Jeg er følsom, og kan ikke klare når folk er sure på mig.
Men jeg tog hjem, for jeg gad ikke at stå og græde foran min klasse. Det ville være for ydmygende. 
Nå, men jeg er i lidt bedre humør nu.
Jeg sidder og drikker te, og mine forældre har sagt at hvis vi ikke kan skaffe biletter i danmark, så vil de gøre alt for at mig og min veninde kan komme til udlandet og se dem. 
Sådan en lorte-dag får en til at tænke over en masse ting.
Jeg føler ikke rigtigt at jeg rykker mig, og heller ikke min blog.
Det der giver mest mening for mig, er at blogge. Det er der jeg føler mig elsket. Derfor er det lidt trist at der ikke kommer flere læsere.

TRO MIG – jeg er rigtig glad for jer! Ikke bare glad, jeg er lykkelig for at jeg har sådan nogle dejlige læsere, men jeg ville gerne have nogle flere. 
Nå, men det var hvad jeg havde på hjertet.

Har i nogensinde været til en koncert, eller har i gået glip af en koncert i gerne ville have været med til?

KNUS OG KYS WHITTA. 

alberte whitta fashion blog

Comments: 13

 • Caroline Haaning 5. november 201215:19

  Føler virkelig med dig. Ved hvordan det er at have et idol/idoler, som inspirere en, og gør noget ved en indeni. Mit idol er Justin Bieber, og jeg bliver sur når folk tror jeg er sådan en skrigene overfladisk fan, som der måske ikke helt ved hvad et idol er. Jeg går selv meget op i musik, og han får mig til at holde fast i det jeg tror på, og holde fast i min drøm. Nej hans stemme er måske ikke den største, og hans tekster er måske ikke de mest unikke, men jeg synes der gemmer et fantastisk menneske bagved. Jeg var til koncert med ham første gang han var i Danmark og skal det igen og glæder mig mega meget!!!Og jeg vil bare lige at min vendinde havde heller ikke fået billetter til Justin Bieber koncert, men hun kom på venteliste, og hun fik en billet, og hun kom til at side helt foran på femte række 🙂

 • Maja Dam 5. november 201215:19

  Her i maj måned skulle mig og min far til Nicki minaj koncert, men det blev aflyst fordi jeg skulle på klassetur og min far stod for det, det tog virkelig hårdt, eftersom jeg virkelig syntes Nicki minaj er god, jeg begyndte ikke at græde, men jeg fik klart tåre i øjnene.

 • Frederikke 5. november 201215:50

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Fie 5. november 201216:50

  Jeg har det på helt samme måde. Vi var tre piger der skulle afsted sammen, men vi kunne kun skaffe en billet. Den sælger vi måske.. Men vi har ikke givet op endnu! (:

 • Victoria 5. november 201217:14

  Jeg fik nogen til Berlin koncerten 😀

 • MYLIFE 5. november 201217:33

  Har det på helt samme måde som dig! Fik heller ikke til Berlin, Hamburg eller Stockholm. Begyndte at græde da jeg kom hjem fordi jeg var utroligt skuffet.

 • Anna 5. november 201220:20

  Jeg ved lige præcis hvad du menere. Mine tre veninder og jeg skulle havde haft billetter, og vi kom igennem (Eller den enes mor gjorde) Men så blev hun smidt af fordi der var udsolgt. Min veninde blev fuldstændig knust! Jeg har virkelig prøvet alt for at finde billetter, og jeg er helt sikker på at vi nok skal få nogen! Man skal aldrig give op og Alberte du skal bare blive ved med at lede og lede og lede! Til sidst dukker der helt sikkert nogle op. Ps. Der er ikke udsolgt i Stockholm, og alle dem i United Kingdom. 🙂

  Håber du får billetter, husk på at der stadig er 6 måneder til at nå at få fat på nogle!

 • Anna Kristensen 5. november 201222:16

  Jeg føler med dig og forstår dig fuldt ud! Fik heller ikke billetter, og jeg tog også hjem for skole fordi jeg bare fik det alt for dårligt bagefter. Godt du har det bedre, knus. <3

 • Louise S. 6. november 201221:37

  Jeg fik billetter, og jeg har måske en ekstra billet, men tag mig ikke på ordet!

 • Christine DN. 7. november 201214:21

  Ej, hvor ærgeligt! Jeg har ikke selv et kæmpe stort idol, men jeg kan sagens følge dig.
  Jeg kunne godt tænke mig at blive fast læser, men ved ikke hvordan man gør.. ehe. ):

 • S Heart 7. november 201217:36

  Hør her. Det kan godt være at du godt kan lide One Direction, men så slemt er det vel heller ikke at du går glip af den koncert. Og ja jeg har da idoler, men man burde ikke være sådan at give sig til at græde, fordi man ikke ser dem i virkeligheden. Du levede fint inden du vidste de ville give koncert, hvorfor så ikke bare leve vidre som det var før de havde givet en koncert?

 • Nathasha Andersen 9. november 201215:49

  Jeg kom grædende hjem fra skole i mandags, fordi jeg ikke fik billetter. Min mor var lige ved at købe billetter i Glasgow.. Men det blev ikke til noget. Forstår dig godt! 🙂

 • Thekrayat 13. november 201216:01

  Det er virkelig ærgerligt du ikke fik billetter, jeg ved kinda' hvordan det er, der var engang hvor jeg ville se Barcá spille mod Fck, men jeg fik ikke nogle billeter, dsv, er det jo ikke sådan en kamp som kommer igen, det var to år siden, og jeg har på ingen måde haft mulighed for at komme ind og se dem… Min pointe er, at de kommer til Danmark igen, og der kan du jo prøve igen.. ;3

Leave a Comment