Nytår 2013!!

Hej mennesker!
Man kan roligt sige at jeg havde en turbulent nytårsaften.
Jeg havde haft en smule ondt i hovedet hele dagen, og klokken fire kom min bedsteveninde. Vi gjorde klar til nytårsaften, lagde make-up og hyggede os. Pludselig så fik jeg det som om at jeg skulle besvime. Min bedsteveninde sagde at jeg skulle tage noget at drikke, og det gjorde jeg så. Det blev en smule bedre, og så gik jeg ned i køkkenet til min far, og mere husker jeg ikke.
Det næste der sker, det er at min far siger at jeg besvimede, og at jeg ligger på køkkengulvet, og at Nathalie og ham er der, og at det er nytårsaften. Lige da jeg åbnede øjnene vidste jeg ikke hvor jeg var henne, og det var faktisk lidt skræmmende.
Nå, men vores tøsemiddag blev altså hurtigt lidt anderledes end vi havde forestillet os, hahha.
Vi tog ud til nogle af min fars venner, og holdt vores tøsemiddag der. Egentlig var der ikke den store forskel.
Vi dansede til One Direction og Backstreet boys.
Mig og min bedsteveninde besluttede os for i en fjollet stund, at have en “Vores sang” og vi tænkte lidt over det, og det endte med at det blev “I want it that way”.
Vi gik ud på dansegulvet og dansede til den, og det var super hyggeligt. Jeg kan fortælle jer at jeg er en svagdrikker. Da mig og min bedsteveninde  havde delt to summersby og én asti, så kastede jeg op. Det var ikke særlig sjovt. Nå, men vi festede indtil klokken halv tre, hvor vi lagde os i sengen, og snakkede lidt og sad med vores mobiler, og så sov vi.
Hvordan var jeres nytårsaften?
Hva synes i om mit outfit?
Har dig og din bedsteveninde en “Vores sang”? 
Håber i havde det super hyggeligt!
KNUS WHITTA
– Om tre dage bliver der fundet en vinder af Give-awayen, så det er snart sidste udkald.

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Maryam Al Khalidi 1. januar 201315:27

  Din kjole er så fantastisk. 🙂

 • you 1. januar 201317:27

  Hej:)
  Jeg har set at du nogle gange laver collager med tøj, og ville spørge dig: Hvordan gør du det?
  Er ret dårlig til sådan noget med computere såå….:I

 • Sine Jensen 1. januar 201317:34

  Elsker din kjole!

 • Pernille Nielsen 1. januar 201317:38

  Elsker din kjole! 🙂
  Hvorfor er der egentlig ikke nogen tråd i din bøjle?

Leave a Comment