Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

FUN NIGHT

Hej læsere!
Igår var en super hyggelig aften, sammen med mine venner Nath og J-E, som vi kalder ham.
Det var super hyggeligt, og vi lavede mojitos og havde det super hyggeligt. Vi havde også lavet dild-dip og holiday-dip, og lækre chips! Mig og Nath har noget med dild!
Vi hørte musik og snakkede, og sent om aftenen begyndte Nath og J-E at slås… Altså for sjov. Nathalie vandt, vil jeg lige pointerer. Hun fik både givet ham en ret kritisk rift på armen og stak ham i hjertet med en trommestik. De fik i øvrigt også knækket trommestikken.
Ellers fik mig og J-E også diskuteret en del. Når jeg bliver lidt halv-fuld så bliver jeg meget målsat i diskutioner (Mere end normalt) og jeg blev faktisk lidt sur. Jeg tror jeg stopper med at åbne diskussioner i den tilstand.
Ellers fik vi også løftet lidt på hinanden. Det viser sig at jeg er ekstremt let. Jeg vejer det samme som J-E’s morfars shæferhund. Lidt underligt, og ret overdrevet.
Er 41 kilo lidt, når man er 1,61 høj?
Anyways, idag skal jeg ud og ride og det glæder jeg mig til. Det er altid godt at komme lidt ud i naturen.
Hvad lavede i igår?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Hannah 9. februar 201313:07

  Ser ud til, I har haft det sjovt! Jeg elsker virkelig dit hår på de her billeder, det er mega flot!!! ♥

 • KATRINE S. PEDERSEN 9. februar 201313:09

  Have en tøseaften, med tre af mine bedte veninder!!! <3
  Det se ud til at i har hygget jer!

 • Anne 9. februar 201317:23

  Omg ham der din ven ligner godt nok Martin fra Paradise Hotel.

  http://hendedendejliges.blogspot.dk/ Næsten 80 faste læsere * _ *

 • Cecilie cmg 10. februar 201316:30

  Din BMI er på 15.82, normalt er 18, og under er undervægtigt så ja, du er ekstremt undervægtig:-)

 • jens sværke 15. februar 201323:14

  ligner jeg martin ? Jens-Erik Sværke / J-E

Leave a Comment