Outfit of today! Lyst og dejligt

Hvor er det dog bare dejligt at vågne op sammen med sin bedsteveninde. Vi vågnede klokken halv elleve, og gik ned og spiste morgenmad. Eller Nath spiste mango-stykker og jeg drak te. Man kan vel ikke kalde te for morgenmad.
Jeg spiser aldrig morgenmad, og det er rigtig irriterende, men jeg føler bare at maden “vokser” i min mund om morgnen.
Nå, men vi sad og lavede små film på min mobil, og de er blevet vildt skæge! – Jeg har en vildt dårlig humor, som tydeligt kommer frem i en video vi tog. Jeg tror at jeg ligger den ud senere, hvis jeg får lov af Nath.
Nå, men tilbage til outfittet.
Idag har jeg en skjorte på fra Monki – jeans fra asos – sko fra Friis&Company.;
Smykkerne kan jeg ikke huske hvor er fra. Tror at halskæden er fra Pieces.
Hvad synes i om outfittet?
Jeg synes at det er super fint og lyst.
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment