Hjerteknuseren Mikki!!

Hej læsere! <3
Måske bliver nogle lidt skuffede over at jeg altså ikke snakker om sangeren Micki, og bare har stavet hans navn forkert.
Jeg snakker nemlig om en hund. Men ikke en hvilken som helst hund. Mikki er en hund som tjekker om man har sele på når man sætter sig ind i en bil, og han er meget ansvarlig… Altså taget i betragtning af at han altså er en hund.
Ja, Mikki er nemlig min bedstevenindes hund, og hvor er han dejlig! – han er kærlig, han grynter, han bøvser, og som i måske ikke ved, så ELSKER jeg hunde som er lidt underlige og “atypisk smukke”.
Nå, men det er så hjerteknuseren Mikki. Frækfyr4, hahah! 
Har i en hund?
Hvilken race?
Hvad er der særligt ved jeres hund?
Den bedste kommentar vil blive vist på min facebook-side.
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Emma Schultz 16. februar 201317:02

  Jeg har en sød Golden Retriever, som hedder Oscar. Han er virkelig sød og ser rigtig godt ud, taget i betragtning af at det er en hund. Så bøvser han meget (det er så nuttet) og så snakker han, lidt ligesom en ko. Det lyder mega sødt. 🙂
  Han er også et rigtig hygge-dyr, fordi han elsker at ligge nede i vores sofa, mens vi ser tv. 🙂

  Hvis du tjekker min blog, er der en masse billeder af ham 🙂

  http://www.iwonderdanish.blogspot.dk

 • Maryam 16. februar 201317:14

  Elsker det sidste billede, hahaha! :')

  – shewasdreaming.blogspot.dk

 • marianne ravnsbæk 16. februar 201317:53

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 • Nathasha Andersen 16. februar 201318:25

  Min hund blev aflivet mellem jul og nytår, så jeg tror ikke det gælder..

  Men hvis nu det alligevel gælder, kan jeg da godt fortælle om hende.

  Hun hed Zita og var en blanding mellem en Border Collie og Labrador, så hun var en sort hund med hvid på brystet.
  Hun var virkelig en puttehund som SKULLE putte under din dyne om natten, eller ihvertfald i din seng. Allerhelst ville hun ligge mellem dine arme, så du nærmest krammede hende. Engang fordi vi boede lidt ude på landet havde vi får længere nede i baghaven. Engang da de så slap ud af deres 'fold' rente Zita ned og 'hyrdede' dem ind igen.
  Hun var virkelig speciel 🙂

 • Cecilie 16. februar 201319:40

  Aww, hvor er den kær. <3
  Jeg har selv en hund, som er en blanding mellem en dobermannpincher og west highland white terrier, så den er mega lille og kær. Jeg har haft ham siden 2004, og han er min allerbedste ven. Det særlige ved ham er, at han er ekstremt dum(her snakker vi om hundeversionen af Amalie!) og så danser han på bagbenene hver gang man giver ham godbidder. <3

 • Mai-Britt Jensen Ketelsen. 16. februar 201320:34

  Min familie havde en golden retriever, som desværre blev aflivet for 5 år siden, da den var 13 år, og næsten ikke kunne gå mere.

  Jeg blev født da den var 6 måneder gammel, så den har fulgt mig hele mit liv:)
  Og jeg er 18 nu, hvis den levede, ville den være 18½ år gammel^^
  Den hed lasse, og jeg savner den utrolig meget, og ønsker mig virkelig en hund igen.
  Men heldigvis kan jeg være tæt på den, så meget jeg vil, for den er begravet i vores have(Vi bor på en gård)

 • Annika A. 16. februar 201320:36

  Jeg har en hund, ja. Det er en Dansk Svensk gårhund (blandet med foxterrier) Han hedder Speedy! Han betyder alt for mig, han er min bedsteveninde. Jeg kan fortælle ham alt, han er den første jeg går til, hvis der er noget galt. Også selvom han ikke kan snakke til mig, ovs. Men jeg føler, at han er den eneste som gider og lytte til mig – det er bare dejligt.

 • Annika A. 16. februar 201320:36

  *bedsteven

Leave a Comment