Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Gammel ny army!

Hej læsere!
Først om fremmest, undskyld de u-optimale billeder. Jeg tog billederne inden at jeg skulle noget, så der var en anelse stress på. Det er ikke en god ide at skyde billeder, hvis man er under tidspres, haha.
Nå, men idag har jeg taget min gamle army-jakke og klippet ærmerne af. Jeg brugte aldrig min gamle army-jakke, og det synes jeg også var synd. Derfor ville jeg forsøge at være nytænkende, og det kom der denne her ud af.
Dog er den slet ikke færdig. Jeg overvejer at sætte nogle fede perler på, og gøre den mere personlig.
Efter at jeg havde set billederne, så blev jeg også mere kritisk overfor sammensætningen af army-vesten og den hvide sweater. Da jeg havde udtænkt outfittet, havde det virket som en skide god ide, men det passede bare slet ikke sammen alligevel, haha. Så det behøver I ikke at kommenterer, jeg ved godt at det ikke er den mest fash jeg har haft på.
Nå, men vesten vil være skide god med en totalt “plain” hvid t-shirt, og nogle chunky smykker.

Hvad tænker i om min army-vest? – Hvad kunne pynte, så den kunne blive mere personlig?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

Leave a Comment