Nilens jord!

Hej læsere!
Nu har jeg været en tur på strøget og fik købt en ny mascara.
Det var faktisk meningen at jeg ville have “rocket mascara” fra maybeline, men da der er parfume og parabener i, så måtte jeg droppe det. Jeg er allergisk for parfume i min make-up.
Jeg kan godt bruge helt normal parfume, men jeg kan ikke bruge deodoranter med parfume, eller parfumestoffer i ansigtet.
Nå, men derfor gik jeg over til den mere dyre løsning, nemlig Nilens jord. Jeg har det sådan, at med make-up så betaler det sig VIRKELIG at gå efter de dyre produkter. Der er virkelig en stor forskel i kvalitet, når det gælder make-up, og når man køber en dyr mascara, så får man noget for pengene.
Faktisk så har jeg haft den her mascara før, men nu var det på tide med en ny. Make-up har jo desværre også udløbsdato.
Hvilken mascara bruger I?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Rebekka 6. april 201314:08

  Jeg bruger en Volume Million Lashes fra L'oreal Paris.
  Jeg synes ikke at Nilens jord er et godt mærke. Jeg havde den mascara du har købt, og den klumpede enormt meget og var bare rigtig dårlig. Deres øjenskygger og andre produkter er heller ikke noget ar råbe hurra for.

 • Mathilde Gonzalez-Knudsen 6. april 201314:38

  Jeg har også en mascara fra Nilens Jord, den ser bare lidt anderledes ud end din 🙂

  http://www.pinkistheway.blogspot.com

 • emiliebertelsen 7. april 20139:39

  Jeg bruger Virkelig mange forskellige slags Mascara, da jeg har meget lange øjenvipper, så derfor bliver brugt meget hurtigt op. Men Lige pt skifter jeg mellem "Day 2 Night" Af RIMMEL London, og "Volum Express" Af MAYBELLINE New York..

 • Simone 7. april 201313:08

  Jeg har en anden mascara fra Nilens Jord, og den er jeg godt tilfreds med. 🙂

 • Simone 7. april 201313:08

  Jeg har en anden mascara fra Nilens Jord, og den er jeg godt tilfreds med. 🙂

 • Esther Hansen 7. april 201320:18

  Jeg bruger Helena Rubenstein Mascara. Lige for tiden er det modellen "Lash Queen Sexy Black."
  Og ikke nok med at den er god, så har den et fedt design. En guld base med rigtige blonder på! (-:

Leave a Comment