Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Today I dont don’t feel like doing anything!

Hej læsere!
Idag er jeg hoppet i det afslappede tøj. Jeg har bare en af de der dage, hvor at jeg ikke orker have stramme bukser på, og en eller anden fancy top. En af de dage, hvor at man skal huske at hygge sig, og slappe af.
Eksaminerne i skolen er ved at gøre mig skør. Det hele er pludselig så alvorligt, og jeg glæder mig bare til efter sommerferien, hvor at jeg er færdig med folkeskolen, og hvor at jeg kan komme videre i livet. Et nyt kapitel.
Nå, men tilbage til outfittet.
Min sweater/trøje er fra Nørgaard, mine bukser er fra Vero Moda og min halskæde er fra Pieces.
Hvad synes i om outfittet?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment