Og det blev den mintblå!!

Hej læsere!
Udover mine nye shorts og en blå t-shirt så købte jeg også denne her taske fra Day birger. Efter at jeg havde læst jeres meninger så gik der nogle ting op for mig. Denne her farve er mere sommer-agtig og den vil være super fin når man skal til stranden. Blå farver passer bare godt til stranden, haha.
Jeg er simpelthen så glad for den, og jeg fortryder ikke at jeg købte den i den her farve.
Tasken koster kun 300 kroner i Day Birger, og den er simpelthen så lækker. Den kan bruges både som en stor skoletaske, rejsetaske, og som en taske man tager med, hvis man skal sove hos sine veninder.
Tasken findes i alle mulige farver. Sort, Armygrøn, pastelblå, lyserød, lilla, hvid osv.
Hvad synes i om tasken? – Var det den rigtige farve jeg valgte?
KNUS WHITTA

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Sara Jørgensen 20. april 201312:41

  Jeg synes, du valgte den helt rigtige farve. Tasken er super lækker, plus mintblå bare i sig selv en så dejlig farve. Jeg mangler selv en sød taske til sommer, og efter dette indlæg med fine billeder, er denne helt klart kommet på listen over de, jeg skal vælge mellem. xo

  sarajoergensen.blogspot.com

 • Tina 20. april 201313:11

  Hvor har du købt tasken henne? Helt klart den rigtige du købte! Den kommer du helt sikkert til at blive glad for!

 • Anne Sofie 20. april 201316:43

  Hvor er den bare flot! 🙂

  http://www.blogbyanne.com

 • Carla 21. april 201311:49

  Den er vildt fed! Elsker mintblå! 🙂

 • Ditte Marie Winther Børgesen 5. oktober 201419:22

  den er mega fed og virklig lækker 🙂
  ville lige høre om hvor du har købt den henne 🙂

Leave a Comment